Wij vinden het belangrijk, dat iedereen, die bij ons woont zich prettig voelt. Bij vragen, onenigheden of klachten kan je altijd bij ons terecht. Wij staan er voor open om vragen te beantwoorden, onenigheden en klachten te bespreken, zodat we deze samen kunnen oplossen. Dit kan persoonlijk bij de gezinshuisouders Roel & Jeannette
06 40 273 193 (telefoon & Whatsapp) of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een klacht van een ketenpartner of opdrachtgever, dient altijd schriftelijk en onderbouwd te worden ingediend, dit kan per brief of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondersteuning hierbij is mogelijk door een onafhankelijke vertrouwenspersoon van het AKJ (vertrouwenspersonen in de jeugdzorg). Vertrouwenspersonen van het AKJ, bezoeken 4 keer per jaar ons gezinshuis en spreken dan met de jeugdigen, als deze daar behoefte aan hebben.

Komt u er samen met ons niet uit, dan heeft u wettelijk gezien het recht om u direct tot de klachtencommissie te richten. Deze commissie is onafhankelijk en de leden hiervan zijn niet in dienst van Gezinshuis de Boer. Wij zijn hiervoor aangesloten bij het Klachtenportaal Zorg.

Ga naar boven