Doelgroep & aanmelding

Bij ons in huis wonen jongens in de basis- en middelbare school leeftijd met een 'normale' intelligentie. De matching doen wij, aan de hand van ons plaatsings- & matchingsprotocol. Een lichamelijke- of licht verstandelijke beperking hoeft geen contra-indicatie te zijn, echter zal uit de matching moeten blijken of wij daarvoor de meest geschikte plek zijn.

Het volgen van dagonderwijs of het hebben van een andere vorm van externe dagbesteding is een vereiste voor plaatsing binnen ons gezinshuis.

Neem gerust contact met ons op om een mogelijke plaatsing te bespreken, dit kan per mail* op info@gezinshuisdeboer.nl of per telefoon op 06 40 273 193

Image
Image

Platform Gezinshuizen helpt verwijzers met het vinden van een plek in een gezinshuis. Verwijzers kunnen zelf een gezinshuis benaderen, op de kaart staat met een blauwe, dan wel groene marker aangegeven, of het gezinshuis een plek vrij heeft.

Ook is het mogelijk om een oproep te plaatsen via het Platform. De oproep is zichtbaar voor ingelogde gezinshuizen en wordt, indien aangevinkt, gedeeld in de bijbehorende app-groep.

Disclaimer

Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Gezinshuis de Boer sluit aansprakelijkheid uit voor elke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met: het gebruik van deze website en/ of het gebruik van informatie van deze website.

KVK: 70024715  AGB code: 98102740  SKJ registratie: 110028105 (Jeannette)