Doelgroep & aanmelding

Bij ons in huis wonen jongens in de basis- en middelbare school leeftijd met een 'normale' intelligentie. De matching doen wij, aan de hand van ons plaatsings- & matchingsprotocol. Een lichamelijke- of licht verstandelijke beperking hoeft geen contra-indicatie te zijn, echter zal uit de matching moeten blijken of wij daarvoor de meest geschikte plek zijn.

Het volgen van dagonderwijs of het hebben van een andere vorm van externe dagbesteding is een vereiste voor plaatsing binnen ons gezinshuis.

Neem gerust contact met ons op om een mogelijke plaatsing te bespreken, dit kan per mail* op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon op 06 40 273 193.

 

Gezinshuis de Boer is aangesloten bij Platform gezinshuizen. Op dit platform kunnen gezinshuizen zich presenteren en zijn hierdoor vindbaar. Daarnaast kunnen verwijzers hier een oproep doen, wanneer deze opzoek is naar een plek voor een of meerdere cliënten in een gezinshuis.

Indien er na aanmelding bij ons geen match of plek blijkt te zijn, verwijzen wij graag door naar het oproep formulier van het platform:
platformgezinshuizen.nl/verwijzers/oproep-voor-plaatsing

Disclaimer

Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Gezinshuis de Boer sluit aansprakelijkheid uit voor elke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met: het gebruik van deze website en/ of het gebruik van informatie van deze website.

KVK: 70024715  AGB code: 98102740  SKJ registratie: 110028105 (Jeannette)